BGD i Säffle AB

Värmlands län

Information

BGD i Säffle AB är ett av många verksamheter som finns i Säffle. Det är nämligen den kommunen som BGD i Säffle AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BGD i Säffle AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2007-01-23.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till ÖSTRA STORGATAN 13, 661 40, Säffle. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BGD i Säffle AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Säffle arbetar för att verksamheter som BGD i Säffle AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BGD i Säffle AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang och nattklubbsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BGD i Säffle AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BGD i Säffle AB och det är följande personer, Fritjofsson, Hans Rickard som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Åke Fredrik som är född 1974 och har titeln Suppleant, Engelbrektsson, Folke Thomas som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BGD i Säffle AB är 556721-4761.