Wermlands Larm Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Säffle finns det ett Aktiebolag som heter Wermlands Larm Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Wermlands Larm Aktiebolag i Värmlands län. Säffle är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Wermlands Larm Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-09-14 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 2006-06-27 så har Wermlands Larm Aktiebolag varit registrerat och sedan 2006-09-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Wermlands Larm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Wermlands Larm Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mejerig. 2, 653 43, Karlstad. Vi ni istället prata med Wermlands Larm Aktiebolag så kan ni göra det på 054-850754.

Bolaget ska bedriva installation av larm och larmutrustning och utföra tillhörande service samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Nilsson, Roger Sten Olov som är född 1950 och har titeln VD, Nilsson, Roger Sten Olov som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Åke Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Martin John-Eric som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Rådberg, Joakim Georg Torbjörn som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Naeslund, Jan Anders som är född 1955 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Berglund, Åke Lennart -Nilsson, Martin John-Eric -Nilsson, Roger Sten Olov -Rådberg, Joakim Georg Torbjörn Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Wermlands Larm Aktiebolag har 556706-3291 som sitt organisationsnummer.