Lacab i VärmLant AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Säffle och Lacab i VärmLant AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lacab i VärmLant AB är ett av dem. Statusen för Lacab i VärmLant AB är att Bolaget är aktivt.

Lacab i VärmLant AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-13. Det finns flera olika företag i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där företaget finns i jobbar för att företag som Lacab i VärmLant AB ska trivas.

Lacab i VärmLant AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Säffle så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva lant- och skogsbruk, mjölk- och spannmåls produktion, uthyrning av jordbruks- och entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lacab i VärmLant AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Lacab i VärmLant AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Lacab i VärmLant AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0533-13700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Jan-Magnus -Johansson, Niclas Carl-Fredrik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Lacab i VärmLant AB är Johansson, Jan-Magnus som är född 1959 och har titeln VD, Johansson, Jan-Magnus som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Niclas Carl-Fredrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Bernt Roland som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Lacab i VärmLant AB har 556680-5312 som sitt organisationsnummer.