Goodtech Solutions Säffle AB

Värmlands län

Information

Goodtech Solutions Säffle AB är ett bolag som finns i Säffle. I Goodtech Solutions Säffle AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Paulsson, Bernt Sune Paul som är född 1954 och har titeln Extern VD, Sedlak, Veroslav som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hagman, Kaj Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedde, Hans Rasmus som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Kent Åke som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Goodtech Solutions Säffle AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Goodtech Solutions Säffle AB på telefon 0533-12425.

Bolaget skall bedriva konstruktion och tillverkning av materialhanteringssystem ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Goodtech Solutions Säffle AB av bolagstypen Aktiebolag.

Goodtech Solutions Säffle AB är ett av många bolag som finns i Värmlands län och Säffle arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Goodtech Solutions Säffle AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-29 och Goodtech Solutions Säffle AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Goodtech Solutions Säffle AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Goodtech Solutions Säffle AB har 556624-3563 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.