Corax Teknik AB

Värmlands län

Information

556576-4619 är organisationsnummer för företaget Corax Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Corax Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Säffle som är den kommunen som Corax Teknik AB finns i.

Corax Teknik AB har varit registrerat sedan 1999-09-17 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Corax Teknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Corax Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Säffle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Corax Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Corax Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 070-4386896 eller genom brev på följande adress:
Kärrholmen Matterud, 661 93, Säffle

Bolaget skall bedriva uthyrning av personal till verkstadsindustrin, roadracing och marknadsföring av företag och dess produkter, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Corax Teknik AB och det är Karlsson, Karl Anders Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Jernbro, Urban Assar Harry som är född 1948 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,