Torp Kålsäter Aktiebolag

Värmlands län

Information

Torp Kålsäter Aktiebolag är en verksamhet som finns i Säffle. I Torp Kålsäter Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axelsson, Anders Lennart som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Mats Gunnar som är född 1963 och har titeln Suppleant, Eriksson, Tore Uno som är född 1951 och har titeln Revisor, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Torp Kålsäter Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Torp Kålsäter Aktiebolag på telefon 0533-53059.

Bolaget skall bedriva lantbruksverksamhet, uppfödning och hållande av slaktdjur samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Torp Kålsäter Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Torp Kålsäter Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Säffle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Torp Kålsäter Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Torp Kålsäter Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Torp Kålsäter Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Axelsson, Anders Lennart -Axelsson, Mats Gunnar

Torp Kålsäter Aktiebolag har 556528-4147 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.