Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag

Värmlands län

Information

Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Säffle som är den kommunen där Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag finns. I Säffle så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stortorget 6, 661 42, Säffle men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0533-14711.

Säffle arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag har idag 556498-9787 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Melgar Pineda, Ascencion -Melgar Villeda, Ricardo Ernesto är den som för stunden ansvarar för Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av nya och begagnade möbler och mattor inom butikshandel med möbler och mattor och därmed förenlig verksamhet.

I Assesons Möbler i Säffle Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Melgar Villeda, Ricardo Ernesto som är född 1966 och har titeln VD, Melgar Villeda, Ricardo Ernesto som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Melgar Pineda, Ascencion som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Villeda Vasquez de Melgar, Antolina som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Selander, Karin Ulrika som är född 1976 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .