Western Biltjänst AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och uthyrning av fordon, bilverkstadsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Western Biltjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Säffle så är Western Biltjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Säffle arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Säffle och i Värmlands län. Redan 1990-10-16 så skapades Western Biltjänst AB och företaget är har F-skattsedel Western Biltjänst AB har haft det sedan 1994-01-01.

Western Biltjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556408-4746 är organisationsnummret för företaget som finns i Säffle.

Just nu är Western Biltjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Western Biltjänst AB så går det att nå dem via telefon på 010-2646388 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Western Biltjänst AB är Russell-French, Lars Håkan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Karl-Arvid Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Ulrika Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Strid, Anna-Lena Kristina som är född 1962 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .