Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Säffle och Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-05. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag ska trivas.

Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Säffle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulting inom ekonomistyrning samt äga och förvalta aktier och fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5670680.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag är Eldståhl, Jan Evald Christer som är född 1951 och har titeln VD, Eldståhl, Jan Evald Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eldståhl, Agneta Catharina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Persson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Jan Eldståhl Ekonomikonsult Aktiebolag har 556357-3228 som sitt organisationsnummer.