Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Säffle och Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-01-31. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag ska trivas.

Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Säffle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med bilar, utföra bilreparationer och plåtarbeten, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0533-17550.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag är Olsson, Kent Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Pia Vivianne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Fridh, Erik Tomas som är född 1951 och har titeln Revisor, Fridhs Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Bil & Plåt i Säffle Aktiebolag har 556349-7568 som sitt organisationsnummer.