Arnes Partilager Aktiebolag

Värmlands län

Information

Arnes Partilager Aktiebolag är en verksamhet som finns i Säffle. I Arnes Partilager Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Flodkvist, Kjell Stefan som är född 1955 och har titeln VD, Flodkvist, Kjell Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Jan Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gabrielsson, Carin Maria Ann-Sofie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hallgren, Anders Evert som är född 1956 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Arnes Partilager Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Arnes Partilager Aktiebolag på telefon 0533-10250.

Bolaget skall bedriva partiförsäljning och jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arnes Partilager Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arnes Partilager Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Säffle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Arnes Partilager Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Arnes Partilager Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arnes Partilager Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Arnes Partilager Aktiebolag har 556298-3436 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.