Skane Invest Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrningsrörelse avseende schakt- och entreprenadmaskiner, schakt- och entreprenadverksamhet, jord- och skogsbruksverksamhet, äga och förvalta fast egendom, finansverksamhet, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Skane Invest Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Säffle så är Skane Invest Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Säffle arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Säffle och i Värmlands län. Redan 1987-02-19 så skapades Skane Invest Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Skane Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Skane Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556290-4754 är organisationsnummret för bolaget som finns i Säffle.

Just nu är Skane Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Skane Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rogne, Dag Lennart -Rogne, Eric Niclas

Följande personer är på något sätt aktiva inom Skane Invest Aktiebolag är Rogne, Dag Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rogne, Eric Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rogne, Gustav Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Selander, Karin Ulrika som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.