Rogne Entreprenad AB

Värmlands län

Information

Rogne Entreprenad AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Säffle som är den kommunen där Rogne Entreprenad AB finns. I Säffle så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rogne Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rogne Entreprenad AB har haft sedan 1994-01-01. Rogne Entreprenad AB har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rogne Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Skane Gård 1, 661 92, Säffle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0533-41980.

Säffle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rogne Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Rogne Entreprenad AB har idag 556288-7843 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rogne, Dag Lennart -Rogne, Eric Niclas är den som för stunden ansvarar för Rogne Entreprenad AB

Bolaget skall bedriva uthyrningsrörelse avseende schakt- och entreprenadmaskiner, schakt- och entreprenadverksamhet, jord- och skogsbruksverksamhet, äga och förvalta fast egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

I Rogne Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rogne, Dag Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rogne, Eric Niclas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rogne, Gustav Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Thomas Örjan som är född 1964 och har titeln Revisor, Selander, Karin Ulrika som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.