Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag

Värmlands län

Information

556277-4462 är organisationsnummer för bolaget Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Säffle som är den kommunen som Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag finns i.

Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-05-14 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Säffle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Kjell Anders Henrik

Vill ni komma i kontakt med Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0533-10029 eller genom brev på följande adress:
Norrlandsv. 39, 661 40, Säffle

Bolaget skall utföra plåtslageri- och ventilationsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ventilationsinstallationer i Säffle Aktiebolag och det är Haglund, Mats Erik Erland som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Tore Karl-Axel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Anders Henrik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lander, Stig Olof Hjalmar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olsson, Hugo Ragnar Sigvard som är född 1935 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln RevisorPersson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,