Aktiebolaget Arvidsson & Björkman

Värmlands län

Information

Aktiebolaget Arvidsson & Björkman hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Säffle som är den kommunen där Aktiebolaget Arvidsson & Björkman finns. I Säffle så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Arvidsson & Björkman tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Arvidsson & Björkman har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Arvidsson & Björkman har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Arvidsson & Björkman så kan ni göra det genom att skicka er post till Stenhusallén 2 B, 661 40, Säffle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0533-10758.

Säffle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Arvidsson & Björkman Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Arvidsson & Björkman har idag 556213-4089 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jansson, Rolf Ivan är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Arvidsson & Björkman

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva elinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Arvidsson & Björkman så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Per Olof som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Rolf Ivan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Maj-Britt Louise som är född 1935 och har titeln Suppleant, Jansson, Gerd Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.