Radiocentralen i Säffle Aktiebolag

Värmlands län

Information

Radiocentralen i Säffle Aktiebolag hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Säffle som är den kommunen där Radiocentralen i Säffle Aktiebolag finns. I Säffle så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Radiocentralen i Säffle Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Radiocentralen i Säffle Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Radiocentralen i Säffle Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Radiocentralen i Säffle Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ängsg. 13, 661 42, Säffle men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6541219.

Säffle arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Radiocentralen i Säffle Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Radiocentralen i Säffle Aktiebolag har idag 556203-0360 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Radiocentralen i Säffle Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av produkter inom radiooch TV-branschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Radiocentralen i Säffle Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johnsson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundin, Gunvor Viola som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Persson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .