Säffle Bokhandel Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Säffle finns det ett Aktiebolag som heter Säffle Bokhandel Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Säffle Bokhandel Aktiebolag i Värmlands län. Säffle är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1978-12-04 så har Säffle Bokhandel Aktiebolag varit registrerat. Idag är Säffle Bokhandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Säffle Bokhandel Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ö. Esplanaden 19, 671 32, Arvika. Vi ni istället prata med Säffle Bokhandel Aktiebolag så kan ni göra det på 0570-19092.

Bolaget skall bedriva bok- och pappershandel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahlin, Gunvor Anita som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Göte Ronny som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bergman, Roger Ingemar som är född 1959 och har titeln Revisor, Persson, Stefan Anders Tage som är född och har titeln Revisorssuppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Dahlin, Gunvor Anita -Dahlin, Göte Ronny .

Säffle Bokhandel Aktiebolag har 556198-5259 som sitt organisationsnummer.