EDLA 49 Aktiebolag

Värmlands län

Information

EDLA 49 Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Säffle. Det är nämligen den kommunen som EDLA 49 Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

EDLA 49 Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1971-11-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EDLA 49 Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0533-13908.

Säffle arbetar för att verksamheter som EDLA 49 Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EDLA 49 Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva verkstadsrörelse ävensom handel med däck och övriga tillbehör inom bilbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EDLA 49 Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till EDLA 49 Aktiebolag och det är följande personer, Högberg, Jan Christian Kenneth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högberg, Nils Börje Gerhard som är född 1931 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EDLA 49 Aktiebolag är 556154-2472.