Arvid Arnell Aktiebolag

Värmlands län

Information

556141-4771 är organisationsnummer för bolaget Arvid Arnell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arvid Arnell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Säffle som är den kommunen som Arvid Arnell Aktiebolag finns i.

Arvid Arnell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-11-23 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Arvid Arnell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Arvid Arnell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Säffle som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Arvid Arnell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Arnell, Dan Arvid Krister Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Ordförande saknas.

Vill ni komma i kontakt med Arvid Arnell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-16665 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom väg- och husbyggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Arvid Arnell Aktiebolag och det är Arnell, Dan Arvid Krister som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnell, Pål Magnus som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor,