Gunnar Johanssons Åkeri

Värmlands län

Information

460224-XXXX är organisationsnummer för bolaget Gunnar Johanssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gunnar Johanssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Säffle som är den kommunen som Gunnar Johanssons Åkeri finns i.

Gunnar Johanssons Åkeri har varit registrerat sedan 1988-08-30 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gunnar Johanssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Gunnar Johanssons Åkeri är och det finns flera bolag i Säffle som också är .

Firmatecknare för Gunnar Johanssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Johanssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0533-60170 eller genom brev på följande adress:

Lastbilsåkeri

Det finns olika personer som har en koppling med Gunnar Johanssons Åkeri och det är Johansson, Nils Gunnar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,