Guns Hårcenter

Värmlands län

Information

410620-XXXX är organisationsnummer för företaget Guns Hårcenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Guns Hårcenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Säffle som är den kommunen som Guns Hårcenter finns i.

Guns Hårcenter har varit registrerat sedan 1985-02-19 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Guns Hårcenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Guns Hårcenter är och det finns flera bolag i Säffle som också är .

Firmatecknare för Guns Hårcenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Guns Hårcenter så kan ni göra det på telefon genom 0533-13802 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Guns Hårcenter och det är Claesson, Gun Evy som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,