Survival center Svaneholm Handelsbolag

Värmlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Säffle och Survival center Svaneholm Handelsbolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Survival center Svaneholm Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Survival center Svaneholm Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Survival center Svaneholm Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Survival center Svaneholm Handelsbolag ska trivas.

Survival center Svaneholm Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-28. I Säffle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Äventyr, klättring, fritidsaktiviteter, överlevnad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Survival center Svaneholm Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-16.

Idag är Survival center Svaneholm Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Survival center Svaneholm Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-33036.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Survival center Svaneholm Handelsbolag är Kämper, Anja som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Kämper, Michael Günter som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Survival center Svaneholm Handelsbolag har 969725-6049 som sitt organisationsnummer.