Stall Melitshenko Handelsbolag

Värmlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Säffle och Stall Melitshenko Handelsbolag är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Melitshenko Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Melitshenko Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Melitshenko Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-04-08. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Melitshenko Handelsbolag ska trivas.

Stall Melitshenko Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Säffle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är köp, uppfödning och försäljning av travhästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Melitshenko Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Stall Melitshenko Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Stall Melitshenko Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Mary Melitshenko..

De som är på något sätt har med Stall Melitshenko Handelsbolag är Melitshenko, Mary Anita som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Stall Melitshenko Handelsbolag har 969613-9634 som sitt organisationsnummer.