Bloms Gott & Grönt Handelsbolag

Värmlands län

Information

916913-0789 är organisationsnummer för företaget Bloms Gott & Grönt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bloms Gott & Grönt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Säffle som är den kommunen som Bloms Gott & Grönt Handelsbolag finns i.

Bloms Gott & Grönt Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-10-19 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bloms Gott & Grönt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bloms Gott & Grönt Handelsbolag är och det finns flera bolag i Säffle som också är .

Firmatecknare för Bloms Gott & Grönt Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Bloms Gott & Grönt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Avelsäter Gubbrönningen 4, 661 94, Säffle

Detaljistförsäljning av lösviktsgodis, dricka.

Det finns olika personer som har en koppling med Bloms Gott & Grönt Handelsbolag och det är Blom, Anne Margareta som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Blom, Peter Arvid Niklas som är född 1964 och har titeln Bolagsman,