Dolwitz Information & Design Handelsbolag

Värmlands län

Information

I Säffle finns det ett Handelsbolag som heter Dolwitz Information & Design Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Dolwitz Information & Design Handelsbolag i Värmlands län. Säffle är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Dolwitz Information & Design Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Värmlands län.

Sedan 1985-02-12 så har Dolwitz Information & Design Handelsbolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Dolwitz Information & Design Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Dolwitz Information & Design Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Torsg. 3, 661 30, Säffle. Vi ni istället prata med Dolwitz Information & Design Handelsbolag så kan ni göra det på 0533-16367.

Reklamverksamhet: Grafisk formgivning och illlustration. Layout och originalframställningar, trycksaker, informationsmaterial, annonser m m. Metallhyantverk: Formgivning och produktion av metallhantverk.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlsson, Bengt Georg som är född 1951 och har titeln Bolagsman, von Dolwitz, Irene Marita som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Dolwitz Information & Design Handelsbolag har 916572-5533 som sitt organisationsnummer.