Common People ek. för.

Värmlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Säffle och Common People ek. för. är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Common People ek. för. är ett av dem. Statusen för Common People ek. för. är att Bolaget är aktivt.

Common People ek. för. är ett Ekonomisk förening och skapades 2005-01-25. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där bolaget finns i jobbar för att bolag som Common People ek. för. ska trivas.

Common People ek. för. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Säffle så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en muskfrämjande förening. Målet är att arrangera musikkvällar där band inbjuds för att spela, arrangera en festival samt bedriva en klubbverksamhet och därmed bredda det musikaliska utbudet, främst i det lokala området.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Common People ek. för. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Common People ek. för. och det finns flera bolag som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med Common People ek. för. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0533-14853.

Firman tecknas, förutom av styrelsen av Fredrik Hellerstedt och Johan Österman var för sig..

De som är på något sätt har med Common People ek. för. är Hellerstedt, Per Fredrik som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Andreas Oskar som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Österman, Johan Andreas som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Common People ek. för. har 769612-0265 som sitt organisationsnummer.