Micadox

Värmlands län

Information

Micadox är en verksamhet som finns i Säffle. I Micadox finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ågren, Hans Michael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Micadox så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Micadox på telefon 0533-40990.

Dataverksamhet - konsult inom cad, pdm, programmering, systemering, utbildning, service av hårdvara, support av programvara. Försäljning av datorer, programvaror, datortillbehör. Handel med sportskyttetillbehör och elektronik, såsom datautrustning som används som hjälpmedel inom sportskytte.

Idag är Micadox av bolagstypen Enskild firma.

Micadox är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Säffle arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Micadox innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Micadox är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Micadox så är det följande:

Micadox har 630708-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.