K. Lindahl's Service

Värmlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Säffle och K. Lindahl's Service är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och K. Lindahl's Service är ett av dem. Statusen för K. Lindahl's Service är att Bolaget är aktivt.

K. Lindahl's Service är ett Enskild firma och skapades 2003-05-13. Det finns flera olika verksamheter i Värmlands län som är ett stort län. Säffle där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som K. Lindahl's Service ska trivas.

K. Lindahl's Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-12. I Säffle så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Båtcharter, uthyrning av båtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att K. Lindahl's Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-12.

Idag är K. Lindahl's Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Säffle.

Vill man komma i kontakt med K. Lindahl's Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5230620.

.

De som är på något sätt har med K. Lindahl's Service är Lindahl, Kent Einar som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

K. Lindahl's Service har 610914-XXXX som sitt organisationsnummer.